Мъжете са прасета?

Отговори
Потребителски аватар
House M.D
Тишина
Мнения: 3
Регистриран: пон окт 11, 2010 1:20
Местоположение: Weird works for me.

Мъжете са прасета?

Мнение от House M.D » пон окт 11, 2010 1:30

„Мъжете са прасета. Те биха правили секс с почти всяка: дебела, кльощава, женена, самотна, напълно непозната или с роднина”.
Какво мислите за това? 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Everybody lies

Husalen
Търсещ
Мнения: 31
Регистриран: пет сеп 17, 2010 23:18

Мнение от Husalen » чет окт 14, 2010 21:16

... че жените не са по-различни.

Потребителски аватар
House M.D
Тишина
Мнения: 3
Регистриран: пон окт 11, 2010 1:20
Местоположение: Weird works for me.

Мнение от House M.D » съб окт 16, 2010 21:46

Husalen написа:... че жените не са по-различни.
Може би разликата е в причината? Мъжете ще си легнем само защото сме доста загорели, а жените, защото имат нужда от пари? Искам да чуя мнения тук! И ако преценя ще ви кажа за приятелката ми
Everybody lies

Husalen
Търсещ
Мнения: 31
Регистриран: пет сеп 17, 2010 23:18

Мнение от Husalen » съб окт 16, 2010 23:33

Не е нужно да е точно за пари. Може заради власт и гъзария, а да не говорим, че също има жени, които го правят защото са закъсали за секс. Има доста, които просто от скука в бара забърсват такива хора. Други просто за да си задоволят ненаситността.
Не сме толкова различни, за да има съществена разлика в мотивите. Освен това, след като се говори за "забърсване" винаги се попада на кльощави, дебели, с брак, гаджета, та дори и би.
Наистина мъжете не подбират много, особено ако са пийнали. Тук май се опира и до капризниченето спрямо отсрещния пол.

Потребителски аватар
House M.D
Тишина
Мнения: 3
Регистриран: пон окт 11, 2010 1:20
Местоположение: Weird works for me.

Мнение от House M.D » нед окт 17, 2010 0:45

Husalen написа:Не е нужно да е точно за пари. Може заради власт и гъзария, а да не говорим, че също има жени, които го правят защото са закъсали за секс. Има доста, които просто от скука в бара забърсват такива хора. Други просто за да си задоволят ненаситността.
Не сме толкова различни, за да има съществена разлика в мотивите. Освен това, след като се говори за "забърсване" винаги се попада на кльощави, дебели, с брак, гаджета, та дори и би.
Наистина мъжете не подбират много, особено ако са пийнали. Тук май се опира и до капризниченето спрямо отсрещния пол.
Ама ми прави впечатление, че по адрес на мацките жупел и пепел посипваш, а за нас мъжете нищо не каза...айде кажи, че и ние сме прасета..ти не си ли? аз съм бил прасе
Everybody lies

Husalen
Търсещ
Мнения: 31
Регистриран: пет сеп 17, 2010 23:18

Мнение от Husalen » нед окт 17, 2010 2:22

Да повече ме дразнят жените, защото мъжете се променят, а една.. една лека жена не се променя. Или поне не толкова лесно.
Примерно една проститутка, не виждам как от такава би станало сериозна жена с ценности и принципи. Същото е и при жените обичащи секса дотолкова, че спят с всичко що мърда и има потенциала да ги задоволи... донякъде поне. Такава жена няма как да се вземе насериозно както тя сама за себе си, така и от страничен човек. И колкото повече вижда, че не я приемат както й се иска се отказва и си продължава по стария начин. Но при мъжете.. да свине са и това им е в природата донякъде, но не значи, че не подлежите на промяна. Дори може да се каже, че не е до природа, а до това какво им предлагат жените. Ако жените са сериозни и не допускат свине до себе си, никой мъж няма да е...добре де с малко изключения. Всички такива мъже, които познавам се променят изключително лесно, просто им трябва малко стимул, но при жените не е така, защото едно, че по-трудно оценят това което имат друго, че са запознати вече с по-лесния начин. А рядко някои познаващ лесния начин, ще се преориентира към по-трудния нали така.
Между другото съм от нежния пол.. знам, че по писането не си личи, но.. имам всички признаци за жена.

Потребителски аватар
Gab4o
Разбиращ
Мнения: 1810
Регистриран: пет юни 10, 2005 18:46
Местоположение: Around the World, Where the Heart Belongs, Venezia
Контакти:

Мнение от Gab4o » нед окт 17, 2010 13:45

Здравейте, голям спор се е разразил тук.
Казаното от Husalen за жените е така в по-големият си процент, но говорим само за конкретна порода жени, надявам се. Преди смятах като теб, но с времето ще видиш, че има достатъчно много добри момичета, които се превръщат в добри жени и притежават благородни качества с принципи, които спазват. Твоето мнение, плюс ситуацията, която се наблюдава сред подрастващите бъдещи жени на България и не само, се дължи на много неща. Предимно на времето, в което живеем и че смятам, че сега е по-лесно от всякога да си развратен и даже да получиш потупване по рамото заради това. Сега е модерно и прието да си такъв. По клиповете пеят по гащи и без гащи, има лесбийски и гей сцени, силикона е нещо нормално, на почит е изкуственото и залъгващото, за да оцелеят телевизии и медии, отразяват нещата така повърхностно и те и всичко е един кръговрат. Музиката е все по-скапана и призовава към грях и т.н Има ли смисъл да продължавам да говоря. Това не бива да е оправдание за хората, но все пак тези, които се поддават по-лесно като характери и чисто генетично ако щеш, консумират отвратителните модни неща с пълна сила и ти казват колко си тъп ако не го правиш и ти. Общо взето и религията ни е западнала, младите се учат на законите на джунглата с побои и какво ли не, за да оцелеят още от училищна възраст, а го наблюдавам вече и в детската. Не отричам модното, нито промяната, светът трябва да се развива, но и да пази най-ценното си - съзнанието, принципите, които доказано водят до духовно извисение и успех сред хората. Мисля, че жените се поддават повече, но и мъжете - твърде добре се изказа за тях, твърде меко. Те са тъпи парчета - винаги хубавото в един мъж е да бъде сериозен и интелигентен, възпитан и т.н. Не невъзможни женски изисквания, а съвсем нормални и редни неща. Само че днешните момченца са едни лигльовци, от които ми се повръща. Те са научени да търсят такива развратни момиченца, а те от своя страна знаят как да се предложат по най-добрия развратен начин на идеала им за мъж - лигльовците. Темата е доста дълга. Интересно ми е какво ще каже House M.D
Един проект от създателите на Your Crossroad of Hopes - http://Book.CrossroadBg.com/
Изображение
Изображение

Vassil
Администратор
Мнения: 1570
Регистриран: съб фев 14, 2004 0:54

Мнение от Vassil » нед окт 17, 2010 14:28

Търсенето определя предлагането. В крайна сметка обаче не може да се обобщава така убедително, че дадена група от хора е някаква. Дори и да не съм прав и приемем, че мъжете са т.н. прасета, то има причина да са такива - естествен подбор от страна на жените, природно наследство и т.н.

Husalen
Търсещ
Мнения: 31
Регистриран: пет сеп 17, 2010 23:18

Мнение от Husalen » вт окт 19, 2010 4:26

Всички би трябвало да знаем, че щом нещо не е животозависещо, би подлежало на промяна нали така. Те не са създадени “прасета” или леки жени за да се заклеймят като такива. Както Gab4o каза това се дължи предимно на обществото, модата и прочие. Всички подлежат на промяна, стига да проумеят, че имат нужда от такава. Разбира се, аз отново съм на мнението, че жените са по-трудни в това отношение, защото имат по-голяма полза да са такива. Те получават пари, внимание и са уж са много желани... на повечето това им е достатъчно за да са доволни от себе си. А един мъж – прасе, не получава толкова неща, ако се държи като свиня. Може би и затова очите им са по-отворени за добрите момичета. Те не капризничат толкова момичето да е красиво, умно, с добра душа и нататък, а жените като се почне от външността, та чак до 6-то коляно на родата стигат.
Аз си имам мои си наблюдения.. докато разговарям с едно от тези “прасета” всъщност може да се открие, че той всъщност няма общо с прасе.. има достатъчно акъл за да види с коя може да бъде прасе и с коя не. А една кифла ако ще и с папата да разговаря пак ще си проличи, че е кифла. И докато е харесвана като такава, няма шансове за промяна, защото на колкото й момчета да попадне и да й каже в лицето каква е тя няма да се промени. Отвръща, че няма вкус този или нещо от този сорт.
Също да добавя, че наистина смятам, че все още има добри момичета с принципи и човечност. Винаги ще ги има, въпросът е в това – всравнение с другите са почти незабележими. Може би средата ми е такава, че срещам повече момичета, които не струват и половината от това за което се мислят и смятат, че заслужават. Но е факт, че всяка втора е кифладжийка!

Vassil
Администратор
Мнения: 1570
Регистриран: съб фев 14, 2004 0:54

Мнение от Vassil » вт окт 19, 2010 15:39

Сравнително късно чух понятието "златотърсачка" и ми хареса като "заряд" заложен в него. Това отново офф-топик

По темата... Husalen много си права, че "каквото повикало такова отговорило", но не смятам, че е лесно човек да се промени. Така и така си отворила темата се връщам към понятието естествен подбор който правят жените. Не мъжете, а жените са тези които главно избират - другото се нарича изнасилване в някои случаи. И за да вкарам масло в огъня една пословица, поговорка или просто разпространено клише: Най-хубавите ябълки ги ядът прасетата /Хубавите ябълки свинете ги ядат

Потребителски аватар
hotblooded
Знаещ
Мнения: 351
Регистриран: пон яну 22, 2007 8:16

Мнение от hotblooded » съб ное 13, 2010 9:12

Един виц по случай темата:
Един много богат човек решил да отоври магазин в които мъжете могат да си купят жена - имало 2 етажа - хубави жени обичащи секса и хубави богати жени обичащи секса...
След колосалния успех направил и втори такъм магазин - само че за жени които искат да си купят мъже тои имал 5 етажа:
Богати мъже
Много богати мъже
Красиви и много богати мъже
Красиви, много богати, романтично настроени мъже...
на 5тия етаж имало табела - Уважаеми дами този етаж е празен - за да ви покажем че на вас просто не може да ви се угоди...
Когато си пожелаваш да живееш вечно, не забравяй да си пожелаеш и вечна младост!

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта