Бъдеще на форума
Бъдеще на форума
Давайте идеи за бъдещо развитие на форума.
Дали го възприемаме като огромните форуми в които е анархия почти?
Дали ще бъде на принципа затворени общества от "избрани"?
Дали..или?
Приемата се идеи от всякакво естество, като наградата е един по-добър форум за всички нас. Идеи относно визия, подредба, тематики, промотиране на форума и всичко се приема. Всеки може да измисли за себе си нещо. Аз знам, че искате повече. Аз знам, че не всичко е брилятно. Аз знам, че дори да си написал 1 или 10 001 мнения можеш да дадеш ценен съвет за сайта. Никого не карам обаче насила.
Как виждате вие бъдещето на форума?
Дали го възприемаме като огромните форуми в които е анархия почти?
Дали ще бъде на принципа затворени общества от "избрани"?
Дали..или?
Приемата се идеи от всякакво естество, като наградата е един по-добър форум за всички нас. Идеи относно визия, подредба, тематики, промотиране на форума и всичко се приема. Всеки може да измисли за себе си нещо. Аз знам, че искате повече. Аз знам, че не всичко е брилятно. Аз знам, че дори да си написал 1 или 10 001 мнения можеш да дадеш ценен съвет за сайта. Никого не карам обаче насила.
Как виждате вие бъдещето на форума?
Форума според мен няма тенденция да става анархичен, катко викаш, защото темите не засягат всякакви глупости, а само определени, сериозни теми. Нека си е затворен, пълен с точни хора. Бъдещето на форума го виждам същото както е сега, но с повече хора ( не огромно количество
). Относно външния вид, доста бейсик си е. Нямам предпочитания, така не ми пречи. Нямам представа какъв мод ще му ходи
И така си е добре. Теми има достатъчно и интересни.

No faith, only the power of will

Здравейте и от мен най-накрая...отново съм тук след дългото си изгнание, за което може би трябва да се извиня. Но, да - животът на моменти ни лишава от възможността да разпределяме максимално рационално времето си. Относно бъдещето на форума имам да кажа няколко неща. Първо - като дизайн си е перфектен, няма да го пипкаш! И не, не смятам че може да натсане анархия - вършите си перфектно работата и се вижда, че е с мерак и любов. Рядко се среща такъв с толкова прилежна организация. Второ, замислих се за онази темичка за книгите, и стигнах до заключението, че може би не би била излишна една секция за култура изобщо - филми, книги, театър, галерии и т.н. Бих поела инициативата да ви уведомявам за нови постановки, изложби и др., защото си трябва и храна за душата, знаете. Плюс това форума е доста интелектуално насочен, което му е един огроооомен плюс. Обаче понякога ми се иска да знам за хората като хора - в свободното си време - може би хобитата, нещата, които ни вълнуват, когато имаме малко време за себе си. А, и исках да попитам какво би рекло да възприемаме форума като тип затворено общество, защото самото понятие отрича пък понятието форум. Това е от мен засега:)
Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
Дизайнът съвсем не е перфектен и скоро ще има леки козметични пипания и във форума, просто защото е много належащо. Ще е малко-нищо радикално(вероятно).
Под затворено общество визирам това, че пишат сравнително малко хора.Срам ме е и гледам по-малко да пиша понякога защото не може 2-ма да имат близо 50% от мненията в един форум.
Благодаря ти, че даде много полезни идеи.
Под затворено общество визирам това, че пишат сравнително малко хора.Срам ме е и гледам по-малко да пиша понякога защото не може 2-ма да имат близо 50% от мненията в един форум.
Tea, от вече много време се дискутира една тема, а именно срещата. Всъщност това, че срещата няма да се проведе.Tea
Обаче понякога ми се иска да знам за хората като хора - в свободното си време - може би хобитата, нещата, които ни вълнуват, когато имаме малко време за себе си.
Благодаря ти, че даде много полезни идеи.
- hotblooded
- Знаещ
- Регистриран: пон яну 22, 2007 8:16