Правила

Vassil
Администратор
Мнения: 1570
Регистриран: съб фев 14, 2004 0:54

Правила

Мнение от Vassil » нед юли 24, 2005 22:44

Ако не си се регистрирал и се чудиш, и не боли-някои вече го разбраха. Трябва да се регистрираш!
Освен вписаните правила при регистрация са и тези:
1. Регистриран потребител не вписал в срок от 2 седмици (за досега регистрираните 1 месец) нито едно съобщение се изтрива/банва автоматично и без предупреждение от форумът т.е ако нямате нито едно съобщение във форумът няма причина да оставате.
2. Не вкючвайте реклами в своите съобщения или поне да не са прекалено явни
3. Използвайки този форум вие се съгласявате да спазвате писаните и неписаните правила тоест освен обективни ще си действат и субективни фактори(е все пак сме си хора).
4. Използвайте по възможност кирилица-ще бъдете по-четими от хората. Това, че сте по клубове, ползващи други операционни системи имате вируси и прочие не ви извинява. Използвайте тогава бутона долу вляво "Режим на клавиатурата" :smt130
5. Личните разговори провеждайте в лични съобщения.
6. Не обиждайте, не дискриминирайте по какъвто и да е признак събеседника си с две думи: Вашите задължения граничат със чуждата свобода и обратно.
7. Избягвайте кратки съобщения в стил: "Добре" "Да и аз така мисля" т.е нищо допринасящо за форума като цяло.
8. По-скоро предписание отколкото правило: Внимавайте с обявяването на личните си данни във форума .
9.Забавлявайте се
10.Ако имате проблеми с форума можете да търсите модераторите и администратора на лични съобщение или да търсите на пощата посочена в сайта.
11.Правилата не се отнасят за секция "Простотии и още нещо" (освен спама). Там нито администратор не носи отговорнос за мненията нито модератор, а само участниците.
:!: :!: :!: :!:
Администратора не носи отговорност са каквито и да е активи и пасиви настъпили в резултат ползването на форума. Правилата вписани по-горе могат по всяко време да се променят при нужда от администраротора.

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост