голяма простотия, ама се случва често
- Gab4o
- Разбиращ
- Регистриран: пет юни 10, 2005 18:46
- Контакти:
голяма простотия, ама се случва често
Здравейте ФоРуМцИ,
на всички ни се е случвало да станем участници в подобна ситуация.
Наш приятел. Или просто познат. Обаче...има сопол по носа или лютеница на устата или някаква такава гнусотия. Или пък ципът му е разкопчан..
вие бихте ли му казали? Кое ви прави истински приятели или изобщо - кое е правилното решение и защо ? - да премълчите от учтивост, или да му кажете - човек, имаш един сопол на носа - и да му спестите присмех от околните...е, кажете!
на всички ни се е случвало да станем участници в подобна ситуация.
Наш приятел. Или просто познат. Обаче...има сопол по носа или лютеница на устата или някаква такава гнусотия. Или пък ципът му е разкопчан..
вие бихте ли му казали? Кое ви прави истински приятели или изобщо - кое е правилното решение и защо ? - да премълчите от учтивост, или да му кажете - човек, имаш един сопол на носа - и да му спестите присмех от околните...е, кажете!
Естествено че му казвам
Сопол, косъм, трохи, няква гадна пъпка...бе всичко дето дразни окото! Отворения дюкян се случва често при мен когато нося едно дънки, дето като седна отпред се нагъва и дзипа се отваря автоматично...много дразнещо.
Но нищо не може да се сравни с нацвъкването от гларус! Или същия изрод да ти отмъкне баничката от ръката (един приятел така се прости със закуската си преди години)!

Но нищо не може да се сравни с нацвъкването от гларус! Или същия изрод да ти отмъкне баничката от ръката (един приятел така се прости със закуската си преди години)!
No faith, only the power of will

- hotblooded
- Знаещ
- Регистриран: пон яну 22, 2007 8:16
Градски на мен ми се случи 2 пъти за един ден в продължение на 2-3 часа да ме "бомби" гларус..... Отделно са ми крали кюфте от скарата......gorski_ написа:
Когато си пожелаваш да живееш вечно, не забравяй да си пожелаеш и вечна младост!
ама не си го гонил от кухнята нали?????????hotblooded написа:Градски на мен ми се случи 2 пъти за един ден в продължение на 2-3 часа да ме "бомби" гларус..... Отделно са ми крали кюфте от скарата......gorski_ написа:
ти го гониш и той те гони

По-смешно е колкото повече хора видят туй дето не е наред, но пък има и значение дали човека няма да се стресира от това, че никой не му е казал. Винаги става конфузна ситуация и да кажеш и да не кажеш какво не му е наред във вида на другия. И винаги си виновен. Затуй според хората и според ситуацията и според настроението - тъй действам.
"Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят." Аристотел
- Gab4o
- Разбиращ
- Регистриран: пет юни 10, 2005 18:46
- Контакти:
аз имам един израз - `случва се`, поднесен с естествена усмивка, избавяща от притеснителното положение и да ви кажа има чудодейно действие върху хората. Просто се поставям на тяхно място и им казвам директно `абе знаеш ли, имаш боклуче н носа или например вадя огледало и им казвам `я се пооправи тука мъничко` и така по-смегчено приемат притеснението. Просто се отпускаш и им казваш `бе случва се с всеки, знаеш ли на мен как се случи веднъж..` и така. Ама към мен не са толко внимателни и ако ми се случи такова нещо или не ми казват, или е доста директно и гадно! Само аз ли мисля за хората!