Мерки наложени в резултат на лични спорове във форума

Ако ви интересува нещо около сайта ми.Ако имате предложение за нещо друго. Ако нещо конкретно не харесвате или харесвате и мислите да го споделите мястото е тук!
Заключена
Vassil
Администратор
Мнения: 1570
Регистриран: съб фев 14, 2004 0:54

Мерки наложени в резултат на лични спорове във форума

Мнение от Vassil » съб яну 05, 2008 19:22

След като прочетох всичко изписано в последните 30 часа реших да изкажа и моето мнение.

Всички участвали в спора са използвали непълната информация (непълна защото съм поправил грешката да информирам редовно), други са разпологали с информация казана нашега(което също е смешно). Затова отчитам, че и аз съм виновен за създалата се ситуация. Темите са преместени в Бунище и заключени. 4 потребителя в момента ще са под особено следене от мене. Казвам ги по азбучен ред за да не се разбира списъка погрешно:
arlina, BPAHA, Gab4o, hotblooded.
При следващо пряка или косвена обида към потребител(като лично съобщение или писане на в коя да е тема и в кой да е форум) от тази група към друг от същата ще получи бан който неподлежи на обсъждане. Аз ще преценявам сам еднолично това нещо в резултат на лични наблюдения или сигнали от потребителите. Така, че ако има субективизъм ще е субективизъм от мен и можете да се сърдите само на мен. Първо мярка на ник, ако регистрира нов ник и продължи бан на всичките IP адреси от които влиза. Всеки от вас знае какво е IP адрес и няма нужда да го коментираме. Същото ще се отнася и за нов регистриран юзър от тези 4 ника, който ще съдя че е техен по IP адресите.
Това се наложи в резултат на превръщане на форума в чат канал и сцена на войни и лични обиди. Останалото няма да е коментирано от техният разговор. Във форумът за период поне от 3 месеца не може да бъде предлаган (по-скоро неподлежи на гласуване някой от тази група) за модератор.

Ако някой от тези потребители обиди друг потребител извън групата
или превърне темата на чат мнението му ще бъде изтрито без никакви предупреждения дори да е имало много стойностни неща в него. И ако това продължи ще последва мярката описана по-горе. Тази мярка влиза в сила от момента на пускането и независимо от запознаването или не на горните потребители с нея. Мерките във форума ще са такива до второ мнение за това от мен. Всяко обсъждане и спорене във форума за тези мерки от горните потребители ще им донесе бан.

Това, че съм администратор не ме превръща в пъдар. Всеки от вас си носи отговорност за написаното и какво ще се случи извън моя форум мен не ме касае. Учудва ме как сте могли да си нанесете толкова удари под кръста с информацията или дезинформацията която имате. Последните мнения не смятам че правят чест на никого.

Не смятам, че особено ще затегна мерките защото съм се старал да давам свобода максимална на потребителите защото това, че съм администратор в това число и модератор не ме прави по-добър или по-лош от тях.
Смятам, че някога съм проявил мекушавство друг път съм бил много краен, но зад всеки ник стои потребител и спазването дословно на някое правило зависи от всеки отделен случай. Не се смятам за най-добрия администратор, но в този форум аз съм такъв. За мен това е отговорност която в ден като този е неприятна. Целта е форума ни е да помага хората да се учат на нови неща и да спомага да се развиват и да им е приятно, което в дни като този е особено трудно. Не знам какво ще стане във форума занапред и ми беше най-лесното да го изоставя и да му обърна гръб, но аз останах заради потребителите които са положили труда да пишат и да споделят с останалите своите мисли. Благодаря на тях. Съжалявам, че станахте свидетели на тези мизерии станали в последните 30 часа.

Заключена

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост