Какво бихте искали да намерите на сайта?

Ако ви интересува нещо около сайта ми.Ако имате предложение за нещо друго. Ако нещо конкретно не харесвате или харесвате и мислите да го споделите мястото е тук!
Потребителски аватар
neidi
Тишина
Мнения: 3
Регистриран: ср мар 04, 2009 7:56

Мнение от neidi » чет май 07, 2009 2:08

на чат съм го била ударила....по какъв начин искате да се обръщам към вас господине че не сте доволен?... не не си чатя с вас! ..но нали това е форум и питате какво бихме искали да видим!? .. та казвам за цитатите, и не става дума за лубов ...опознайте си сайта малко! в мисли има едни цитати на англ. 1 и 2 та за тях ставаше дума, но мерси все пак за добрия тон и вниманието...!

Потребителски аватар
Gab4o
Разбиращ
Мнения: 1810
Регистриран: пет юни 10, 2005 18:46
Местоположение: Around the World, Where the Heart Belongs, Venezia
Контакти:

Мнение от Gab4o » чет май 07, 2009 5:39

neidi написа:на чат съм го била ударила....по какъв начин искате да се обръщам към вас господине че не сте доволен?... не не си чатя с вас! ..но нали това е форум и питате какво бихме искали да видим!? .. та казвам за цитатите, и не става дума за лубов ...опознайте си сайта малко! в мисли има едни цитати на англ. 1 и 2 та за тях ставаше дума, но мерси все пак за добрия тон и вниманието...!

Аз не бих говорила така на `господина`, който е и админ и създател на този сайт и знае какво говори, а бих препрочела няколко пъти постовете му :wink: , защото човека си е отговорил много правилно. А ако това за добрия тон го казваш иронично, то аз наистина не виждам къде той е подминат?
Един проект от създателите на Your Crossroad of Hopes - http://Book.CrossroadBg.com/
Изображение
Изображение

Vassil
Администратор
Мнения: 1570
Регистриран: съб фев 14, 2004 0:54

Мнение от Vassil » чет май 07, 2009 9:39

Мисля, че никъде в мнението ми не е проличало недоволство. Бях конкретен относно изказванията си, че темата се превръща в чат без особен смисъл (7-ма точка от правилника на форума). Когато човек го питат конкретен въпрос се очаква конкретен отговор къде е проблема, а не повторение на миналото му изказване. Между двете е и разликата между градивна и друг вид критика.. При едната се казва "лош ви е сайта" при другата "ето това е лошо би изглеждало по-красиво ако се направи еди как си". Градивната криката е добре дошла защото никой не е съвършен.
Отговор на предложението... За момента превеждане на тези мисли няма да има поради простата причина, че много от авторите са застъпени в сайта със техни мисли отделно. В евентуален бъдещ период да, но в момента не.
И за да не ме разбираш погрешно... Благодаря ти за предложението. Ще се радвам в бъдещ период да си по-конретна за да не стават недоразумения и препирни.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост